HOME     ROMANA    ENGLISH
nefertiti NEFERTITI
Human Capital Consulting

Bucuresti Sector 3
Tel: 0726 873 181
Fax: 021 569 88 35
office@nefertiti-hcc.ro
facebook
twitter

arrow  CAUTA:


img

arrow  DIVIZII:

» EXECUTIVE SEARCH

» CONSULTANTA
 » Setare procedura HR
 » Auditul capitalului uman
 » Consultanta resurse umane
 » Consultanta legislatia muncii
 » Outplacement

» EVALUARE COMPETENTE

» RECRUTARE
 » Recrutare clasica
 » Recrutare in masa

» ADMINISTRARE
 » Pay-roll
 » Administrare documentatie capital uman
 » Reprezentarea in relatiile cu autoritatileAsa cum am afirmat in pagina de deschidere acesta este biroul nostru virtual iar tu te afli in loby. Ia loc, fa-te comod si acorda-ne putina atentie pana in momentul in care vei decide daca vei face sau nu pasul urmator spre biroul unuia dintre consultantii nostri.


Pentru Nefertiti HCC, CANDIDATII sunt la fel de importanti ca si ANGAJATORII!

Candidatii care ne interesezeaza si care devin partenerii si prietenii nostri (nu numai pana la momentul angajarii ci si mult dupa, pentru ca o cariera de success nu se opreste la primul job) sunt bine pregatiti profesional, corecti in relatiile cu ceilalti, inteligenti, cu imaginatie, puternici spiritual, open minded, cu vedere globala, automotivati, cu teluri bine definite, informati, responsabili.

Candidatii pe care ii recomandam sunt cartea noastra de vizita si nu ne putem permite sa prezentam o carte de vizita decolorata, deteriorata sau …cu informatii false. De aceea selectia realizata de consultantii nostri nu este numai atipica ci si foarte severa.

Dar, atat timp cat esti corect si responsabil si ai bine definita valoarea proprie … ai gasit partenerul potrivit pentru constructia carierei tale. Informatiile din acest site te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru tine iar consultatii nostri (in limita timpului disponibil, evident) iti vor raspunde la toate intrebarile ce privesc domeniul resurselor umane.


Procesul de recrutare, in viziunea noastra cuprinde pasi majori:

  • Selectia la nivel de CV in functie de cerintele de baza ale job-ului vacant ( vechime, studii, experienta intr-un anume domeniu, lucrul cu anumite programe sau proceduri specifice, etc)
  • Interviu telefonic – cca 10 minute
  • Teste specifice postului vacant
  • Interviu cu unul dintre consultantii Nefertiti HCC
  • Interviu cu reprezentantul Angajatorului
  • Negoierea conditiilor de angajare

Dupa fiecare dintre pasii prezentati anterior veti primi feed-back-ul de rigoare, prin e-mail sau telefon, si veti fi tinuti la curent cu stadiul proiectului de recrutare, marja de timp acordata fiecarui stadiu, consultanta din partea specialistilor nostri, eventuale corectii pe care ar trebui sa le realizati (asupra comportamentului sau prezentarii proprii), etc.


Un eventual feed-back negativ priveste punctual job-ul avut in discutie si nu colaborarea cu compania noastra sau cu alti clienti, de aceea de fiecare data ne rezervam dreptul – cu acordul dumneavoastra – sa va tinem la curent cu noutatile aparute in portofoliul nostru.


© 2008 Nefertiti Human Capital Consulting
made by: EarthSOFT

Clubafaceri.ro Lista Firme AdreseUtile.ro-Ghidul
agentilor economici online din Romania