HOME     ROMANA    ENGLISH
nefertiti NEFERTITI
Human Capital Consulting

Bucuresti Sector 3
Tel: 0726 873 181
Fax: 021 569 88 35
office@nefertiti-hcc.ro
facebook
twitter

arrow  CAUTA:


img

arrow  DIVIZII:

» EXECUTIVE SEARCH

» CONSULTANTA
 » Setare procedura HR
 » Auditul capitalului uman
 » Consultanta resurse umane
 » Consultanta legislatia muncii
 » Outplacement

» EVALUARE COMPETENTE

» RECRUTARE
 » Recrutare clasica
 » Recrutare in masa

» ADMINISTRARE
 » Pay-roll
 » Administrare documentatie capital uman
 » Reprezentarea in relatiile cu autoritatileEvaluarea resurselor umane este un proces important dar si inevitabil pentru orice companie care-si doreste o administrare eficienta si echitabila a propriilor resurse umane. Sistemul de evaluare si bateria de teste agreata tin de scopul evaluarii si de specificul organizatiei respective. Evaluarea faciliteaza luarea unor decizii obiective privind politicile de motivare adoptate de o companie, privind planul de cariera ce urmeaza a fi propus unor angajati, privind nevoile de training la nivel de organizatie, privind ... concedierea celor ineficienti. Acesta ultima ipoteza decizionala face ca procesul de evaluare sa fie primit cu reticenta de o mare parte a angajatilor, cel putin la debutul sau intr-o companie.

In masura in care dintr-un eveniment unic, nedorit,evaluarea se transforma intr-un proces continuu , cu o periodicitate previzibila, urmat de un feed-back corect, oferit in timp util, dublat de propuneri concrete de imbunatatire a performantelor sau de sisteme de recompensare, rezistenta angajatilor se va diminua lasand locul unei deschideri certe. Abia in aceasat faza se poate discuta de rezultate efectiv relevante!

In functie de timpul acordat procesului de evaluare, de scopul acestuia, de numarul de persoane ce vor fi implicate si de reactia acestora vis-a-vis de evaluare NEFERTITI Human Capital Consulting va propune Clientului setul de teste potrivit, alegerea finala apartinandu-i insa acestuia din urma. Sistemul de evaluare trebuie corelat si cu celelalte politici de resurse umane existente de aceea este necesar sa cunostem:
- Structura organizationala
- Politicile de resurse umane implementate si rezultatele acestora
- Sistemul de elaborare al planurilor de cariera
- Sistemul promovarilor, retrogradarilor, concedierilor
- Valorile etice asumate de companie

In urma evaluarii consultantii nostri vor oferi atat evaluari personale cat si rapoarte diverse privind gradul de eficienta, sugestii de imbunatatire a acsteia, comparatii intre diverse persoane de pe acelasi palier decizional, etc. De fiecare data vom veni cu propuneri de training-uri si programe de dezvoltare a carierei pentru angajatii evaluati si vom sesiza eventualele lacune in eficienta politicii de motivare a angajatilor.

© 2008 Nefertiti Human Capital Consulting
made by: EarthSOFT

Clubafaceri.ro Lista Firme AdreseUtile.ro-Ghidul
agentilor economici online din Romania