HOME     ROMANA    ENGLISH
nefertiti NEFERTITI
Human Capital Consulting

Bucuresti Sector 3
Tel: 0726 873 181
Fax: 021 569 88 35
office@nefertiti-hcc.ro
facebook
twitter

arrow  CAUTA:


img

arrow  DIVIZII:

» EXECUTIVE SEARCH

» CONSULTANTA
 » Setare procedura HR
 » Auditul capitalului uman
 » Consultanta resurse umane
 » Consultanta legislatia muncii
 » Outplacement

» EVALUARE COMPETENTE

» RECRUTARE
 » Recrutare clasica
 » Recrutare in masa

» ADMINISTRARE
 » Pay-roll
 » Administrare documentatie capital uman
 » Reprezentarea in relatiile cu autoritatileEXECUTIVE SEARCH

Daca acum 3-4 ani, in Romania, diferenta dintre executive search si recrutare clasica nu era perceputa datorita lipsei de experienta a pietei muncii autohtone, in ultimul timp, datorita numarului tot mai mic de candidati bine pregatiti, cele doua notiuni tind sa se dilueze, multe procese de recrutare finalizandu-se nu in urma filtrarii candidaturilor active ci in urma abordarii directe a unor profesionisti potriviti postului vacant chiar pentru pozitii ce tin de middle management.

Totusi, pe o piata a muncii echilibrata, « vanatoarea de capete » vizeaza profesionistii de top ai fiecarui domeniu de activitate in parte, pozitii de CEO, CFO, HR Manager, Manager Vanzari, etc. Cea mai eficienta metoda de selectie pentru astfel de posturi ramane abordarea directa a persoanelor care si-au dovedit profesionalismul si stilul de lucru in colaborarile cu alti angajatori.

Succesul unui proiect de executive search e dat, de cele mai multe ori, de startul acestuia, respectiv de intelegerea foarte clara a job-ului vacant si a profilului candidatului cautat. In urma definitivarii profilului candidatului ideal consultantii nostri vor identifica mediile din care pot proveni potentialii candidati, domeniile de activitate, profesionistii notorii pentru aceste domenii si ii va aborda in vederea recrutarii. Accentul,in acest caz, cade pe capacitatea consultantului de a identifica exact potentialii candidati, fara a implica un numar mare de persoane, de a prezenta in mod corect (cu avantaje si dezavantaje) postul vacant, de a evalua potentialul uman al candidatilor abordati.

Durata procesului de recrutare va dura ceva mai mult decat in cazul recrutarii clasice, in functie de aria geografica vizata (pot fi recrutati prin aceasta metoda nu numai manageri romani ci si manageri din alte state ale lumii) si specificul domeniului de activitate, cu o medie de prezentare a listei scurte de cca 5 saptamani.

Domeniile in care avem expertiza in proiecte de executive search sunt:

  • Pharma
  • Management
  • Marketing
  • Vanzari
  • Advertising
  • Retail
  • Consultanta
  • HR
  • IT
chart
© 2008 Nefertiti Human Capital Consulting
made by: EarthSOFT

Clubafaceri.ro Lista Firme AdreseUtile.ro-Ghidul
agentilor economici online din Romania