HOME     ROMANA    ENGLISH
nefertiti NEFERTITI
Human Capital Consulting

Bucuresti Sector 3
Tel: 0726 873 181
Fax: 021 569 88 35
office@nefertiti-hcc.ro
facebook
twitter

arrow  CAUTA:


img

arrow  DIVIZII:

» EXECUTIVE SEARCH

» CONSULTANTA
 » Setare procedura HR
 » Auditul capitalului uman
 » Consultanta resurse umane
 » Consultanta legislatia muncii
 » Outplacement

» EVALUARE COMPETENTE

» RECRUTARE
 » Recrutare clasica
 » Recrutare in masa

» ADMINISTRARE
 » Pay-roll
 » Administrare documentatie capital uman
 » Reprezentarea in relatiile cu autoritatilearrow

    Draga vizitatorule, bine ai venit in biroul nostru virtual!


Sper ca informatiile pe care ti le punem la dispozitie sa fie suficient de puternice incat sa te determine sa faci inca un pas, de la vizitator la CLIENT. Te pot asigura ca alaturi de noi domeniul resurselor umane inceteaza a mai fi un mister, o insula prinsa in ceata sau un bagaj managerial alunecos. Consultantii nostri iti pot oferi gama completa de servicii de resurse umane, de la consultanta in domeniu (legala, procedurala, psihologica) pana la administrare si payroll, de la recrutare pana la outplacement, de la head-hunting pana la mass recruiting.


De ce noi?!

Pentru ca suntem apreciati si cunoastem foarte bine acest domeniu, pentru ca ne asumam numai proiectele pe care suntem siguri ca le putem finaliza in termen, pentru ca onorariul nostru este usor "digerabil", pentru ca ramanem la dispozitia ta cat este necesar, pentru ca te asistam in situatii de criza, pentru ca iti oferim deplina confidentialitate, pentru ca... iti doresti un partener de incredere !

In acceptiunea noastra CANDIDATII trebuie sa beneficieze de aceeasi atentie ca si angajatorul, de aceea iti oferim consultanta in cariera, oportunitatea de a aplica pentru posturi ce ti se potrivesc, sfaturi utile pentru sustinerea interviurilor de angajare, feed-back obiectiv dupa fiecare interviu/test sustinut cu unul dintre consultantii nostri, siguranta completa privind confidentialitatea datelor si informatiilor oferite, in cateva cuvinte un prieten de incredere si de drum lung.


Va multumim pentru vizita si ... va mai asteptam,
        Cu stima,
        Mihaela Tudorancea
        CEO Nefertiti Human Capital Consulting
arrow

2006 a fost anul de decizie majora pentru partenerii Nefertiti Human Capital Consulting, acestia alegand sa renunte la pozitii de CEO sau HR Manager, in multinationale de renume sau in agentii de recrutare, pentru a pune bazele unei companii capabile sa ofere servicii complete si complexe in domeniul resurselor umane adaptate pietei muncii din Romania.

In scurt timp portofoliul de clienti a crescut la peste 120 de companii, majoritatea reprezentante ale firmelor multinationale, si s-a extins dincolo de granitele Romaniei. Aceasta stare de fapt a facilitat, dar si impus in acelasi timp, structurarea activitatii pe divizii specializate.

Pregatirea, expertiza si prestigiul consultantilor si specialitilor, ce s-au alaturat in timp partenerilor Nefertiti Human Capital Consulting, a facut posibila continuarea si dezvoltarea colaborarilor cu clientii, au transmis incredere candidatilor si au oferit solutii eficiente pentru toate partile implicate in procesele de Executive Search, Recrutare, Evaluare, Administrare, Audit si Consultanta.


© 2008 Nefertiti Human Capital Consulting
made by: EarthSOFT

Clubafaceri.ro Lista Firme AdreseUtile.ro-Ghidul
agentilor economici online din Romania