HOME     ROMANA    ENGLISH
nefertiti NEFERTITI
Human Capital Consulting

Bucuresti Sector 3
Tel: 0726 873 181
Fax: 021 569 88 35
office@nefertiti-hcc.ro
facebook
twitter

arrow  CAUTA:


img

arrow  DIVIZII:

» EXECUTIVE SEARCH

» CONSULTANTA
 » Setare procedura HR
 » Auditul capitalului uman
 » Consultanta resurse umane
 » Consultanta legislatia muncii
 » Outplacement

» EVALUARE COMPETENTE

» RECRUTARE
 » Recrutare clasica
 » Recrutare in masa

» ADMINISTRARE
 » Pay-roll
 » Administrare documentatie capital uman
 » Reprezentarea in relatiile cu autoritatile15.07.2008
Incepand cu numarul din iulie anul curent compania noastra a devenit partener al publicatiei « Consulting Review », articole semnate de consultantii si colaboratorii nostri putand fi citite la capitolul resurse umane al acesteia. De asemenea consultantii nostri, prin intermediu aceleiasi reviste, vor raspunde pe larg solicitarilor si spetelor venite din partea cititorilor.

07.07.2008
Nefertiti Human Capital Consulting s-a alaturat membrilor clubului Executive Suite , club din care mai fac parte, prin intermediu managerilor de resurse umane proprii: BNP Paribas, Philips Netherlands, TMC Japan, PriceWaterhouseCoopers, TACK International, Petrom SA - OMV Group, Unicredit, EMEA, Vodafone, Nokia, etc

20.06.2008
Divizia noastra de Executive Search se va ocupa, incepand cu luna august 2008, de selectia si evaluarea candidatilor ce vor forma viitoarea echipa HR pentru una dintre cele mai importante banci din Romania. Pentru aceeasi banca vom oferi si servicii de outplacement pentru angajatii disponiblizati in urma preluarii institutiei de catre o banca multinationala.

11.05.2008
Divizia noastra de evaluare a castigat licitatia pentru evaluarea resurselor umane pentru o importanta institutie de stat, ce activeaza in domeniul reglementarii si supravegherii fondurilor de pensii private. Evaluarea urmeaza a fi finalizata in urmatoarea luna.

10.03.2008
O importanta companie din domeniul viticol ne-a girat cu increderea sa, colaborarea desfasurandu-se pe doua dintre diviziile noastre: recrutare si consultanta. Pozitiile vacante pentru care vom demara recrutarile in urmatoarele saptamani sunt: REGIONAL SALES MANAGER – pentru trei zone geografice Iasi, Bucuresti, Timisoara, KEY ACCOUNT MANAGER, COMMERCIAL MANAGER.

10.03.2008
Kamis Condimente, companie multinationala cu sediul in Polonia, are de vineri 14 martie 2008 un nou MARKETING MANAGER. Candidata prezentata de noi are o experienta relevanta, de peste 5 ani in acest domeniu, in companii multinationale din domeniul FMCG

01.03.2008
Un nou Project Coordinator s-a alaturat echipei Net Marketing, recrutarea realizandu-se cu ajutorul diviziei noastre de specialitate. Ramane insa deschisa recrutarea pentru un alt post similar focusat pe proiecte de merchandising.

01.03.2008
Potrivit unui studiu realizat de compania de consultanta KPMG, remis Rompres, peste 60% din fraudele constatate la companii sunt comise de membri ai conducerii. Conform comunicatului KPMG, managerii au acces la informatii confidentiale si, datorita pozitiei, le este mai usor sa evite controalele interne si sa cauzeze pagube mai mari firmei,.

Majoritatea celor descoperiti sunt... "recidivisti" . In 91 % din cazurile investigate, ei comit mai multe infractiuni inainte de a fi descoperiti, in 76 % din cazuri, faptele comise au o istorie mai veche de sase luni, iar in 33 % din cazuri, acestea au inceput cu trei ani sau mai mult in urma.

Tiparul managerului subiect al statisticii de mai sus este barbat, având vârsta cuprinsa intre 36 si 55 de ani. In cadrul studiului au fost examinate 360 de cazuri reale care au fost incredintate departamentului juridic pentru investigarea fraudei din cadrul KPMG pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

© 2008 Nefertiti Human Capital Consulting
made by: EarthSOFT

Clubafaceri.ro Lista Firme AdreseUtile.ro-Ghidul
agentilor economici online din Romania